AED-reanimatiecursussen 2021

In samenwerking met het Dorpshuis te Asch organiseert de EHBO vereniging Beusichem Zoelmond ieder jaar AED en reanimatiecursussen (één avond) voor iedereen die het belangrijk vindt om te kunnen helpen wanneer iemand een hartstilstand krijgt.

U leert met een AED-apparaat omgaan en hoe u moet reanimeren. Ook AED-bedieners met certificaat zijn van harte welkom op deze les.

Cursusinformatie

De cursus wordt gegeven op 7 en 9 september 2021. De cursusavond duurt van 20:00 tot 23:00 uur in Dorpshuis Asch, Kerkstraat 9 te Asch.

Na het succesvol doorlopen van deze cursus krijgt u een certificaat dat twee jaar geldig is. Het is echter raadzaam om jaarlijks een herhalingsavond te volgen om uw kennis op peil te houden.

De kosten voor de beginnersles bedragen € 45,00. Voor de herhalingsles zijn deze € 25,00. Dit is inclusief lesmateriaal, een kopje koffie/thee en het certificaat.

Informeer van tevoren bij uw zorgverzekeraar of deze de kosten vergoedt. De meeste zorgverzekeraars vergoeden deze kosten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw polis. De moeite waard om dit na te gaan.

Het aanmeldingsformulier vind je hier. Vul het formulier volledig in en druk daarna op "Versturen".